24.7.11

Πέθανε η Amy Winehouse...



Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η Amy Winehouse. Η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία (Vids)

Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν το θάνατό της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Camden, σημειώνοντας ότι δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου της.

Επισήμανε πως υπήρξε κλήση σε ασθενοφόρο στις 15.54, αλλά όταν έφτασαν τα δύο οχήματα η τραγουδίστρια ήταν νεκρή.

Στα 27 της χρόνια, η Amy Winehouse, έδινε μεγάλη μάχη με τα ναρκωτικά και το ποτό, γεγονός που είχε επισκιάσει την καριέρα της.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που φωτογραφίες της με ίχνη κοκαΐνης στη μύτη έκαναν το γύρο του κόσμου.

Φήμες για το θάνατο της τραγουδίστριας είχαν αρχίσει να διαδίδονται από το απόγευμα του Σαββάτου στο Twitter. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την είδηση και η Sarah Brown.

"Θλιβερά, θλιβερά νέα για την Amy Winehouse - μεγάλο ταλέντο, εξαιρετική φωνή και τραγικός θάνατος, Συλλυπητήρια στην οικογένειά της", έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο καιρό νωρίτερα, ο μάνατζέρ της είχε αναρτήσει στο twitter ότι η τραγουδίστρια θα αποσυρθεί από όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Σε μία από τις τελευταίες συναυλίες της στη Σερβία, κατά την ευρωπαϊκή της περιοδεία, χλευάστηκε όταν εμφανίστηκε στη σκηνή σε τέτοιο βαθμό μεθυσμένη που δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

Πολλές φορές, όπως μεταδίδει το BBC, άφησε τους μουσικούς της να καλύψουν το κενό της, καθώς έφυγε από τη σκηνή.

Μετά από αυτό, η Amy Winehouse αναγκάστηκε να ακυρώσει ολόκληρη την καλοκαιρινή της περιοδεία, μεταξύ των σταθμών της οποίας και η Ελλάδα.

"Η Amy Winehouse ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Όσοι βρίσκονται κοντά της θα κάνουν τα πάντα για να τη βοηθήσουν να επιστρέψει και θα της δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση των εκπροσώπων της.

Η Amy Winehouse έγινε ευρεία γνωστή το 2003, όταν σε ηλικία 20 ετών έβγαλε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο Frank.

Δεν άργησε όμως να έρθει και η παγκόσμια αναγνώριση, κάτι που έγινε το 2006 με το Back to Black, οπότε και κέρδισε πέντε βραβεία Grammy.

http://news247.gr/health/Celebrities/pethane_h_amy_winehouse.1197867.html

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΜΥΘΟΣ,
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Κ ΧΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

    ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ,
    ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΝΑΙΚΑ,
    ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ BOEM ΤΥΠΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή